De beste kant van waterfles met opdruk

Een opvouwbare waterflesjes komen qua verkoopprijs dit dichtst in de omgeving betreffende de PET bronwaterflesjes. Echter leveren wij die flesjes altijd buiten vulling waardoor u dan ook dus beslist alleen vanwege dit artikel betaald.

Dopper drukken ingeval relatiegeschenk. Vanuit jouw bedrijf ons duurzame boodschap verspreiden mag via een Dopper te laten bedrukken. Uitstekend mits relatiegeschenk, beurspromotie en op de werkvloer.

Flesjes drinkwater en blikjes energy drink met bedrukt label zijn een categorie die behoorlijk groeit binnen de relatiegeschenken. Ze geraken zodra give-aways ook niet enkel promotioneel ingezet bij sportevenementen en beurzen, maar ook voor open dagen over scholen en bedrijfsfeesten.

Greengiving - specialist in bedrukte waterflesjes. Geliefde waterflesjes zijn Een Dopper en onze opvouwbare flesjes. Betreffende een aankoop met ons Dopper krijgt u dan ook ook niet alleen ons waterfles betreffende een fraai vormgeving, u steunt tevens meteen drinkwaterprojecten in Zuid-Afrika.

Via deze voordelen kan zijn dit ons volmaakt promoting artikel of relatiegeschenk. De logo of tekst drukken we vanwege u op een drinkfles.

 Wilt u wat speciaals en net een stapje verder gaan met uw promotie, kijk dan eens bij ons waterfles betreffende infuser. Welzijn kan zijn ons belangrijk thema bij veel mensen. Speel daar op in! Niet enkel met een bedrukt waterflesje, maar trek alle toewijding naar je toe met de waterfles met infuser. Hier kan vers appels aan toegevoegd worden en speelt daarmee prima in op het gewilde health thema!

Naderhand maken we een digitaal drukvoorbeeld. Die heb je binnen 4 uur ieder email toegezonden. Na je akkoord hierop, ontvang jouw ons e-email met daarin de bevestiging met jouw levertijd.

We bestaan buitengewoon happy met de Dopper, wegens de collega's maar verder relaties ons trendy , innovatief en en blijvend geschenk. Uitstekende kwaliteit en een gedachte voor de Dopper past bij de persoonlijk ideeën.

Je ontvangt na je bestelling binnen 4 uur ons digitaal drukvoorbeeld ieder email. Die is op schaal en in de door je opgegeven tinten.

Wij optimaliseren voortdurend het druk- en orderproces. 99% aangaande onze klandizie kan zijn zeer gelukkig en beveelt ons alweer met voor anderen. De designers helpen je met jouw artwork en melden je iedere keer ons digitaal ontwerp.

Upload merknaam > Vraag nu ons kosteloos digitaal ontwerp aan en zie hetgeen geoorloofd is! Middel afbeeldingen

Poly fles water betreffende de eigen merknaam, opdruk en tekst op het etiket. het label kan zijn totaal naar de eigen smaak in te vullen. Die flesjes zij..

Alle collegas een Dopper met ons persoonlijk naam ofwel originele tekst. Dit is geoorloofd voor Greengiving om uw Dopper te personaliseren! Als u een lijst aanlevert betreffende de persoonsnamen kunnen we een Dopper per vrouw drukken. Zo bezit u originele Doppers vanwege uw collegas ofwel zakenrelaties. 

Poly dopper waterflessen zijn uit 3 segmenten, welke u dan ook eenvoudig proper kunt vervaardigen. De dopper drinkflessen betreffende opdruk bestaan uit een fles, ons dop en een beker en bestaan vaatwasbestendig. De duurzame witte dopper kan zijn gemaakt over recyclebare materialen en passen zeker prima click here in het hedendaagse cultuur van duurzaamheid.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *